Ain Keerup: hoolekandekeskuses on ellu viidud väga palju muudatusi

, Viljandi hoolekandekeskuse juhataja
Copy
Viljandi hoolekandekeskuse juhataja Ain Keerup
Viljandi hoolekandekeskuse juhataja Ain Keerup Foto: Elmo Riig

VILJANDI HOOLEKANDEKESKUSE juhina oli äärmiselt ebameeldiv 2. veebruaril maakonnalehest taas lugeda valeväidet, et hoolekandekeskuses ei ole viimastel kuudel mitte midagi muutunud («Jaanika Kressa: vanad inimesed ei ole prügi» – toimetus). Ühtegi konkreetset fakti ega ka seisukohta esitatud ei ole. Juhina on minu kohustus asutuse maine eest seista.

Kindel on see, et muudatusi on lühikese aja jooksul ellu viidud väga palju, aga sellest juba detailselt tulevikus, kui ajad on rahulikumaks muutunud. Soovitan üle lugeda 8. detsembri Sakala artikli «Hoolekandekeskus jätkab uuest aastast uue nimega», milles olen loetlenud mõned arengusuunad.

VAID VÄHESED inimesed suudavad endale reaalselt ette kujutada, millise vaimse ja füüsilise pinge all töötavad nii hoolekande- kui ka meditsiiniasutused. Töö hoolekandekeskustes on alati raske olnud, kuid koroonajuhtumid on seda veelgi pingestanud. Tööleasumisest alates olen koos kollektiiviga teinud kõik selleks, et viiruse majja jõudmist võimalikult kaua edasi lükata. Siinkohal kasutangi võimalust oma meeskonda kiita, sest viimaste ülikeeruliste ja -pingeliste päevade põhjal saan väita, et kollektiiv on üksteist väga toetav ja kokkuhoidev. Kõik käituvad ülimalt vastutustundlikult, mis seab piirangud ka töövälisele suhtlemisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles