Mulgi valla hooldushaiglas on kolm positiivset ja Viiratsis asuvas hooldekodus üks

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Abja-Paluoja tervisekeskuse kolmanda korruse ruumides tegutsevas Abja haiglas on tuvastatud kolm nakatunud patsienti.
Abja-Paluoja tervisekeskuse kolmanda korruse ruumides tegutsevas Abja haiglas on tuvastatud kolm nakatunud patsienti. Foto: Marko Saarm

Viljandimaal on seni vaid üks registreeritud koroonakolle Lõhavere hooldekodus, kuid nüüdseks on Viljandimaa hooldekodudes juhtumeid veelgi. Abja haiglas on teada kolm koroonapositiivset ning Viljandi hoolekandekeskusest on viidud üks patsient koroonaviirusega haiglasse ja ühel töötajal oli hiljuti positiivne kiirtesti tulemus, kuid terviseameti koroonaproovi ta veel andnud ei ole. Lauskontroll hooldekodus nakatunuid ei näidanud.

Teisipäeva õhtupoolikul kinnitas Abja haigla juht Kairit Luisk Sakalale, et seal on kolm positiivse proovitulemusega patsienti. "COVID-19 positiivsete vastustega patsiendid selgusid laustestimise tulemusena 30. jaanuaril, ajendatult kontaktse kahtlusest," lausus ta.

Luisk lisas, et nakatunud on suuremas osas asümptomaatilised ja hetkel soovitakse ilma liigse tähelepanuta teha oma tööd. "Vastavalt olukorrale leiame vajalikud lahendused koostöös terviseameti ja Viljandi haigla spetsialistidega."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles