Evelin Ilves ja Allar Levandi tulevad Jakobsoni kooli lastele külla

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves ja kahevõistleja Allar Levandi külastavad täna Viljandi Jakobsoni gümnaasiumi.
Evelin Ilves ja kahevõistleja Allar Levandi külastavad täna Viljandi Jakobsoni gümnaasiumi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Evelin Ilves ja kahevõistleja Allar Levandi kohtuvad reedel Viljandi Jakobsoni gümnaasiumi õpilastega.


Kell 12 avab Evelin Ilves kooli uisuvõistluse Viljandi jääväljakul ning tutvub seejärel gümnaasiumi sööklaga. Evelin Ilvese ja Allar Levandi kohtumine kooliõpilatega algab kell 13.

Traditsiooniliselt käib Evelin Ilves koos mõne tuntud Eesti sportlasega noore sportlase preemia laureaatide koolides, tunnustades nõnda preemia laureaati ning tema kooli. Sihtasutuse Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu presidendi abikaasa allfondi noore sportlase preemia on mõeldud alla 21-aastasele väga heade õpitulemustega noorele. See on sihtotstarbeline ning mõeldud treening- ja võistluskulude katteks.

Eelmise aasta lõpul võttis ühe kolmest välja antud preemiast vastu Jakobsoni kooli õpilane Rebeca Lotta Aasmäe, kes tegeleb judoga Viljandi spordikoolis ning on väga edukas ka suusatamises ja kergejõustikus. Suurest treeningkoormusest hoolimata on tema õpitulemused silmapaistvalt head.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles