Endine vallavanem Tõnu Aavasalu nõuab oma koduvallalt ja ajalehelt raha (1)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Endine Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu soovis nõudekirjaga saada kahjutasu ja valeväidete ümberlükkamist nii enda koduvallalt kui ka kohalikult ajalehelt.
Endine Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu soovis nõudekirjaga saada kahjutasu ja valeväidete ümberlükkamist nii enda koduvallalt kui ka kohalikult ajalehelt. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala endine vallavanem Tõnu ­Aavasalu nõuab Sakalas ilmunud artiklite eest kahjutasu Põhja-Sakala vallavalitsuselt ja ajalehelt Sakala, kes valla rahamuredest rääkivates uudislugudes vallavanema ja finantsjuhi kommentaare vahendas.

Vallavalitsus nõudekirjale vastata ei kavatse ning Sakala saatis Aavasalu esindajatele vastuse, kus keeldub kahjutasu maksmisest ja muude esitatud nõuete täitmisest.

21. jaanuaril saabus nii Sakalale kui ka Põhja-Sakala vallavalitsusele advokaadibüroo Emerald Legal esindajatelt Robert Sarvelt ja Severinas Jakubauskaselt nõudekiri, et endine Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu soovib kahjutasu ning valeväidete ümberlükkamist. Aavasalu nimelt ei nõustu mitme 29. detsembril Sakalas ilmunud loos «Vallajuhid avastasid eelarvest 800 000 euro suuruse augu» ja 6. jaanuaril ilmunud artiklis «Põhja-Sakala rahanduspoliitikale tehakse põhjalik audit» esitatud väitega. Nõudekirja kohaselt pidas ta enda seostamist väidetava 800 000 euro kadumisega oma mainet kahjustavaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles