Jaak Joala ausamba loomise eestvedaja tahab Jaak Joala nime kaubamärki ausammaste kategoorias (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandisse Jaak Joala samba loomist ja toomist vedanud Harri Juhani Aaltonen püüab registreerida enda nimele Jaak Joala kaubamärki.
Viljandisse Jaak Joala samba loomist ja toomist vedanud Harri Juhani Aaltonen püüab registreerida enda nimele Jaak Joala kaubamärki. Foto: Elmo Riig

Viljandisse Jaak Joala samba püstitamise eestvedaja, mittetulundusühingu Meie Viljandi esindaja, ettevõtja ja poliitik Harri Juhani Aaltonen on teinud patendiametile avalduse, et saada enda nimele Jaak Joala kaubamärk kuues kaupade klassis.

Seni on Jaak Joala nimega kaitstud kaubamärk kolmes klassis ning see kuulub laulja lesele Maire Joalale. Kokku on patendiameti klassifikatsiooni järgi aga 45 klassi, kus saaks üht kaubamärki kaitsta.

Aaltonen tahaks edaspidi valitseda Jaak Joala nime kasutamist metallist kujude, monumentide, ausammaste ja kunstiteoste kategoorias. Lisaks veel tahab ta endale Jaak Joalaga seotud dekoratiivsete külmkapimagnetite, portreede, kunstitrükiste, betoonkujude ja kivist mälestustahvlite, portselanskulptuuride ning kookide, keekside, tortide ja küpsiste kaubamärki.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles