Ugala jätab ära mõned etendused ja teeb muudatused saaliplaanis

Alice Lokk
, reporter
Copy
Ugala mängukavas on sel nädalal muudatused. Ära jääb lavastus "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi", mis pidi olema 3. veebruaril.
Ugala mängukavas on sel nädalal muudatused. Ära jääb lavastus "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi", mis pidi olema 3. veebruaril. Foto: Ugala teater

Uuslavastuse "Leskede kadunud maailm" esietenduse aja muutumise tõttu on veebruari esimese nädala mängukava Ugalas muutunud ja osa planeeritud etendusi jääb ära.

Ugala kodulehel on kirjas, et 1. veebruaril jääb ära "Leskede kadunud maailm", 2. veebruaril "Kuidas minust sai HAPKOMAH", 3. veebruaril "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi", 4. veebruaril "Võrku püütud" ning 5. veebruaril muusikal "Once". 

Etenduste piletid vahetatakse ümber või ostetakse tagasi. 

Nõue, et saalis saab viibida publikut vaid 50 protsendi ulatuses ning inimesed peavad istuma hajutatult, hakkab kolmapäevast kehtima kogu Eestis ja seepärast on osal Ugala etendustel istumine vaba paigutusega. Nõnda ei kehti ka varem ostetud piletitel märgitud konkreetsed read ja kohad. Nendele etendustele pileteid ostes on saaliplaanil näha sellekohane  märge. Samuti annab teater sellest otse teada kõigile juba varem pileti ostnud inimestele, kes on jätnud piletiostul oma kontaktandmed. Võimaluse korral lubab teater teha kõik, et ostetud istekohad publikule säilida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles