Uus mängija tahab Tulevikus kõvasti tööd teha

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi jalgpalliklubiga Tulevik liitus 19-aastase poolkaitsja Daniel Tuhkanen.
Viljandi jalgpalliklubiga Tulevik liitus 19-aastase poolkaitsja Daniel Tuhkanen. Foto: Erakogu

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ja Tallinna FC Flora jõudsid kokkuleppele 19-aastase poolkaitsja Daniel Tuhkaneni üleminekus Viljandi klubisse.

"Mul on hea meel Tulevikuga liituda. Tulin, et siin kõvasti tööd teha. Meeskond on mind hästi vastu võtnud ning ootan põnevusega uut hooaega. Loodan väga, et tuleb huvitav jalgpalliaasta," ütles Tuhkanen.

Tuleviku spordidirektor Sander Post, kes on Tuhkaneni varem juhendanud U-17 noortekoondise abitreenerina, lausus, et peab tema Tulevikuga liitumist klubile oluliseks käiguks. "Ta on noor ja potentsiaalikas mängumees ja ma ei kahtle selles, et ta on heas keskkonnas võimeline tegema järgmise sammu oma karjääris. Viljandis on sellega hakkama saanud mitu siia tulnud noormängijat," kõneles Post.

Varasematel aastatel FC Flora noortesüsteemi võistkondi esindanud ning duubelvõistkonna tuumikusse kuulunud Daniel Tuhkanen tegi debüüdi Premium-liigas möödunud aasta märtsis FC Kuressaaret esindades ning sai hooaja vältel saarlaste esindusvõistkonnas kirja kokku 19 kõrgliigakohtumist. Aastate jooksul on Tuhkanen kuulunud eri vanuseklasside noortekoondisesse. U-19 vanuseklassi koondises käis Tuhkanen enne koroonapandeemia algust platsil kaheksas kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles