Vallavalitsusse tungis ametnikke ähvardanud ja jälitanud mees

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi vallamajja tungis kolmapäeva õhtul mees, kes ähvardas lastekaitsetöötajat.
Viljandi vallamajja tungis kolmapäeva õhtul mees, kes ähvardas lastekaitsetöötajat. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva õhtul tungis Viljandi vallamajja jõudu kasutades mees, kes ei oleks pidanud majja sisse pääsema. Võõras oli varem vallaametnikele öelnud, et kannab taskus nuga. Seda ta ei kasutanud.

Esialgse õiguskaitse korras oli kohus võtnud ründajalt ära lapse ja nimetanud lapse eestkostjaks vallavalitsuse. Mees oli varem rünnanud valla tugiisikut ning ähvardanud ja jälitanud lastekaitsetöötajat, kes tema lapse juhtumiga tegeleb.

Viljandis Kauba tänaval asuvasse vallamajja saab praegu vaid siis, kui kohtumine on enne kokku lepitud. Enne poolt viit prõmmis isik vallavalitsuse pressiesindaja Raivo Loti teatel vallamaja akendele. Kohtumist tal kokku lepitud ei olnud. Kui temast välja ei tehtud, võttis ta taskust metallist eseme, mis oli ilmselt võti, ja hakkas sellega koputama. Vahepeal käis ta sisehoovis esimese korruse akna peale koputamas.

Majja pääses mees siis, kui üks vallavalitsuse töötajatest hakkas hoonest väljuma. Mees lükkas ta jõuga eemale ning trügis sisse. Olukorra muutis eriti ohtlikuks asjaolu, et ärritunud mees oli varem korduvalt öelnud, et tal on nuga iga päev taskus ja ta on ennegi rünnanud valla töötajat. Olukord lahenes seekord rahulikult. Vallavalitsus esitas politseile avalduse.

Copy
Tagasi üles