Politsei uurib, kas noore naise surma juhtumiga on seotud korgijook

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Ekspertiisi tulemused polnud teisipäeva lõuna ajal veel selgunud, kuid esmase info kohaselt võib juhtumiga seotud olla narkootikum GHB.
Ekspertiisi tulemused polnud teisipäeva lõuna ajal veel selgunud, kuid esmase info kohaselt võib juhtumiga seotud olla narkootikum GHB. Foto: Tairo Lutter

Politsei teatel leiti möödunud laupäeval Viljandis Vaksali tänava maja korterist 26-aastase naise surnukeha. Väidetavalt võib surma põhjust seostada korgijoogiga, kuid politsei ega prokuratuur seda teooriat ei kinnita, sest ekspertiis ja menetlustoimingud alles kestavad. 

Politsei sai 16. jaanuaril teate, et Vaksali tänava korterist leiti 26-aastase naise vägivallatundemärkideta surnukeha. Pärast seda hakkas sotsiaalmeedias ringlema mitmesuguste detailidega versioone juhtunust ning kõigis neis oli surma põhjusena mainitud narkootilist ainet GHB-d ehk korgijooki. Viljandi politseijaoskonna menetlusgrupi juht Dan-Kristjan Tops sõnas, et praegu on veel vara rääkida juhtumi täpsetest asjaoludest, sest politsei viib hetkel läbi menetlustoiminguid ja ootab ekspertiisi vastuseid.

Tops rääkis, et naine leiti Vaksali tänava korterist surnuna laupäeval veidi pärast kella 15 ning sündmuskohale saabusid nii politsei kui ka kiirabi. Kiirabi püüdis naist küll elustada, kuid paraku tulutult.

Copy
Tagasi üles