Taliturniiri avapaugu annab Tuleviku ja Vapruse kohtumine

Priscilla Õmblus
Copy
Järgmise nädala reedel algab Tallinnas traditsiooniline Taliturniir ning avakohtumise peavad Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus.
Järgmise nädala reedel algab Tallinnas traditsiooniline Taliturniir ning avakohtumise peavad Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus. Foto: Madis Veltman

Eesti jalgpallimeistrivõistluste hooaja eelse Taliturniiri esimesed kohtumised on planeeritud järgmiseks nädalaks jalgpalli liidu halli Tallinnas. Avalahingu annavad reedel Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus.

Algul pidi Tulevik samal päeval turniiri otsa lahti tegema valitseva meistri Tallinna FC Floraga, ent üleeile muudeti tabelit. Samuti muutus meeskondade omavahelisel kokkuleppel Tuleviku järgmise kohtumise paik: Tartu Tammekaga läheb ta 6. veebruaril vastamisi Viljandis.

Hajutatuse eesmärgil on kõigi mängude avavilede vahele planeeritud kolm tundi. Et esiliiga võistkondadel ei ole koroonaviiruse levikust tulenevate piirangute tõttu lubatud praegu võistlusi pidada, siis need meeskonnad esimeses kahes voorus väljakule ei lähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles