Ahimäe karjääris vajus maastur läbi jää (4)

Sakala
Copy
Ööl vastu laupäeva vajus Ahimäe karjääris maastur läbi jää. Inimesed pääsesid autost välja. Selline oli vaatepilt laupäeva hommikul.
Ööl vastu laupäeva vajus Ahimäe karjääris maastur läbi jää. Inimesed pääsesid autost välja. Selline oli vaatepilt laupäeva hommikul. Foto: Elmo Riig

Ööl vastu laupäeva vajus Viljandi vallas Ahimäe karjääris maastur läbi jää. Inimesed pääsesid autost välja ning keegi viga ei saanud.

"Täna kella 1.30 ajal öösel sai häirekeskus teate, et Sultsi külas Ahimäe karjääris vajus sõiduk vette. Sellele reageerisid nii päästjad kui ka politseinikud. Nad selgitasid välja, et sõiduk on kaldast umbes 40 meetri kaugusel vee all ning õnneks on inimesed saanud masinast välja ja nendega on kõik korras," rääkis Viljandi politseijaoskonna välijuht Andrus Pulst.

Päästeameti valvepressiesindaja Tiit Piiskoppeli kinnitusel päästeabi ei vajatud. "Kõik on terved. Sõiduk vajus küll vette, aga kõik inimesed said välja," ütles ta. "Jää paksus oli selles piirkonnas kaheksa sentimeetrit ja vee sügavus hinnanguliselt kaks meetrit."

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles