Linnavalitsuse ainus keskerakondlane ei usu, et Jaak Joala kuju on Viljandi võimu sümbol (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi linnavalitsuse ainus keskerakondlasest liige Karl Õmblus ei usu, et Jaak Joala kuju lõhestaks Viljandi võimuliitu või selle ümber toimuv näitaks, kellel on linnas rohkem võimu.
Viljandi linnavalitsuse ainus keskerakondlasest liige Karl Õmblus ei usu, et Jaak Joala kuju lõhestaks Viljandi võimuliitu või selle ümber toimuv näitaks, kellel on linnas rohkem võimu. Foto: Elmo Riig

Tõsiasi, et linnapea Madis Timpson kuulutas valmisolekut viia Jaak Joala mälestussammast Viljandist ära päev pärast seda, kui hakkas selgeks saama, et sambaidee eestvedaja, volikogu esimehe Helir-Valdor Seedri juhitav erakond ei kuulu lähemal ajal enam võimuliitu, ei kanna Viljandi linnavalitsuse ainsa keskerakondlasest liikme Karl Õmbluse hinnangul kohaliku võimuvõitluse märke.

"Viljandit mõjutavad riiklikud võimumängud marginaalselt," leidis Õmblus, kes on Viljandi poliitikas olnud 1996. aastast ning sellest vaid neli aastat veetnud opositsiooni ridades.

Nii on Õmblus veendunud, et Jaak Joala ei ole Viljandi võimu sümbol, mis osutab sellele, kas linna juhib rohkem linnapea või volikogu esimees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles