Valentine Alvre: Me ei taha paigal istuda, vaid liikuda ja kaasa teha

, aktiivne Viljandi kodanik
Copy
Valentine Alvre: "Telefonis jagub aga juttu kauemaks, rõõmu rohkemaks ning on kergem paremaid aegu oodata."
Valentine Alvre: "Telefonis jagub aga juttu kauemaks, rõõmu rohkemaks ning on kergem paremaid aegu oodata." Foto: Goodstudio

KAUNIS VILJANDIS elavad eakad igati aktiivset elu nii pensionäride liidu kui pensionäride ühenduse rüpes. Kindlasti on ka aktiivseid omaette tegutsejaid. Üsna hea ülevaate meie tegemistest saab ajalehest Sakala ürituste kuulutusi lugedes: kes, kus ja millal kohtuvad. Kes soovib koduseinte vahelt välja saada ja omaealistega koos aega veeta, see saab esimesed suunised, kuhu minna, Sakala veergudelt kätte. Enne tuleb muidugi koroonaviiruse möödumine ära oodata, aga küllap ta kunagi möödub.

Suur tänu Viljandi linnavalitsusele meile kasutada antud ruumide eest! Unistus päris oma, eakate maja saada muidugi püsib. Näiteks Võru eakatele on selline hoone võimaldatud.

Sageli kutsutakse meie üritustele külalisi: lauljaid, tantsijaid, pillimehi ja sõnakunstimeistreid. See on suur vedamine, et meil on neid lapsi, noori ja täiskasvanuid, kes on nõus tulema ja oma aega kulutama. Aitäh ka kõigile õpetajatele ja juhendajatele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles