Liikluses vähenes õnnetustes vigastatute hulk

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Mullu 27. oktoobril sõitis kraavi vilja vedav haagisveok Imaverre viival maanteel Tobraselja külas. Kohale kutsutud kiirabi vaatas üle juhi, kes politsei andmeil abi ei vajanud.
Mullu 27. oktoobril sõitis kraavi vilja vedav haagisveok Imaverre viival maanteel Tobraselja külas. Kohale kutsutud kiirabi vaatas üle juhi, kes politsei andmeil abi ei vajanud. Foto: Marko Saarm

Mullu sai Viljandimaal liiklusõnnetustes viga märksa vähem inimesi kui eelmistel aastatel. Samuti oli väiksem avariide ja hukkunute arv.

Nõnda läks eelmise aasta statistikasse 75 õnnetust, mida on 18 võrra vähem kui üle-eelmisel aastal. Vigastatuid oli 34 ehk 18 võrra varasemast aastast vähem. Politsei on selle vaatlusrea välja võtnud 2012. aastast ning see on kaheksa aasta kõige väiksem arv. Avariides sai surma kolm inimest ehk kaks vähem kui ülemöödunud aastal.

Viljandi patrullitalituse juht Silver Simuste ütles, et kuigi politsei soov oli aasta vältel tublisti enam liiklusjärelevalvesse panustada, lõi koroonaviirus paratamatult tavapärase töö pahupidi. Kui tunamullu kontrolliti Viljandimaa teedel umbes 28 000 autojuhi kainust, siis eelmisel aastal jõuti puhuma panna ligi 17 000 sohvrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles