Heategevuskampaaniaga koguti suurperedele mitu tuhat euro

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
myWorld Estonia tegevjuht Villu Loonde andis üle heategevusliku annetuse Eesti lasterikaste perede liidu presidendile Aage Õunapile.
myWorld Estonia tegevjuht Villu Loonde andis üle heategevusliku annetuse Eesti lasterikaste perede liidu presidendile Aage Õunapile. Foto: Larissa Tilk

Eesti lasterikaste perede liit ja võrkturundusettevõte myWorld Estonia käivitasid jõulude eel kampaania, et kinkida suurperedele jõulurõõmu. Heategevuslikus kampaanias "Koos teeme head" oli võimalik toetada suurperesid kinkekaartidega. 

Kõikidel soovijatel oli võimalik anda oma panus suurperede toetuseks, ostes heategevusliku kinkekaardi ning annetades selle suurperedele. Kampaania fookuses olid pered, kus on keskmisest enam lapsi.

Osaühingu myWorld Estonia tegevjuhi Villu Loonde sõnul on ettevõtte üks eesmärke võimaldada peredel, kellel on üldiselt piiratud aeg ja eelarve, mugavalt ja soodsalt ostelda ning oma ostujõudu kasvatada paljudes kohtades nii Eestis kui maailmas.

Heategevusliku kampaaniaga koguti lasterikaste perede toetuseks 4165 eurot. Kogutud kinkekaardid toimetatakse valitud peredeni hiljemalt uue aasta alguses.

Eesti lasterikaste perede liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on lõppev aasta olnud keeruline kõikidele, nii perekondadele kui ka ettevõtetele. Seda enam teeb rõõmu iga heategu ja panus, mis toetab lastega peresid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles