Eesti Post meelitab Võhma ja Kolga-Jaani elanikke auhinna eest mõtlema

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Eesti Post.
Eesti Post. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tõenäoliselt jaanuari teises pooles saavad Võhma ja Kolga-Jaani Eesti Posti esimesed automaadid, millega Eesti Post tahab katsetada oma uudset teenust. Veel enne, kui automaadid on paigas, kutsub postifirma Põhja-Sakala ja Viljandi valla elanikke pakkuma ideid, milliseid teenuseid võiks automaatide abil pakkuma hakata.

"Kõiki ideid ja vajadusi, milleks postiautomaati kasutada, ei oska testi alguses ilmselt ette näha," kirjutas Eesti Post oma pöördumises Põhja-Sakala valla elanike poole ja kutsus sellega üles avaldama arvamust, mida inimesed postiautomaadis teha sooviksid.

Kõikide kirjutajate ja arvamuse avaldajate vahel loosib Eesti Post välja postmargipiltidega eritooteid. Auhinnaks on riidest kandekott, millele on trükitud mitmel konkursil kauneima margi tiitliga pärjatud postmark "Ilves".

Omniva kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Kaja Sepa seletusel tulevad Viljandimaal esimesed uudsed postiautomaadid Võhmasse ja Kolga-Jaani ning need saavad paika eeldatavalt jaanuari kolmandal või neljandal nädalal. Automaadid toodab ja paigaldab Viljandi ettevõte Cleveron.

"Kaasa mõtlema kutsume inimesi praegu nendes valdades, kuhu postiautomaadid tulevad, ja teeme seda koostöös konkreetsete valdadega," selgitas Sepp.

Uued automaadid on kavas lisaks Põhja-Sakala ja Viljandi vallale paigaldada veel kuude Eesti valda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles