Priit Toobal naaseb poliitikasse. "Vallavanemaks saamise ambitsiooni mul pole." (8)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Põhja-Sakala valla võimuvahetuse ajal 2019. aastal osales Priit Toobal häälekalt vallamaja ees protestiaktsioonil, kus näitas üles toetust Tõnu Aavasalule.
Põhja-Sakala valla võimuvahetuse ajal 2019. aastal osales Priit Toobal häälekalt vallamaja ees protestiaktsioonil, kus näitas üles toetust Tõnu Aavasalule. Foto: Marko Saarm

Endine Keskerakonna peasekretär ja mitme skandaali saatel poliitikast tagasi tõmbunud Priit Toobal teatas, et kandideerib tulevastel valimistel Põhja-Sakala vallavolikokku, hakkab kirjutama raamatut oma ajast tipp-poliitikas ning ehitab oma külalistemaja ümber hooldekoduks.

2016. aastal poliitikast lahkunud ja pärast seda Viljandimaal ettevõtjana tegutsenud Priit Toobal postitas vana-aasta õhtul Facebooki viis uusaastalubadust, mille hulgas on lubadus kandideerida sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel Põhja-Sakala vallavolikogusse, kirjutada raamat enda ajast tipp-poliitikas ja ehitada hooldekoduks praegu koroonakriisi tõttu majanduslikes raskustes olev Kildu külalistemaja.

Priit Toobal, teatasite, et kavatsete kokku panna valimisnimekirja ja kandideerida sügisel Põhja-Sakala vallavolikokku. Mis teid selle otsuseni viis?

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles