Viljandi politsei tabas viis mahajäetud hoonesse sisse murdnud alaealist

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Politsei andis teada, et uue aasta esimestel päevadel on laekunud mitu teadet noorte kogunemisest ühes Viljandi mahajäetud hoones, kuhu nood olid omavoliliselt tunginud.
Politsei andis teada, et uue aasta esimestel päevadel on laekunud mitu teadet noorte kogunemisest ühes Viljandi mahajäetud hoones, kuhu nood olid omavoliliselt tunginud. Foto: Arved Breidaks

Politsei andis teada, et uue aasta esimestel päevadel on laekunud mitu teadet noorte kogunemisest ühes Viljandi mahajäetud hoones, kuhu nood olid omavoliliselt tunginud. Politsei tabas ühe väljakutse peale hoonest viis alaealist noormeest, kes vanematele üle anti.

Et konkreetse aadressi avaldamine võib kaasa tuua teistegi noorte avastusretki sellesse majja, ei soovinud politsei juhtunu kohta infot jagades väga detailseks minna. Politsei pressiesindaja Ragne Keiski sõnutsi olid nädalavahetusel tabatud noorukid mahajäetud hoonet uudistama läinud just seetõttu, et sõbrad olid varem teinud sama ja neilgi tekkis huvi oma silmaga üle kaeda, mida endas üks mahajäetud hoone peidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles