Treener: imeliselt alanud aasta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juudo meistrivõistlustel medali saanud sportlased. Pildil seisavad (vasakult) Tanner Saar, Regiina Kappet, Kristel Naelso ja Pille-Riin Lahesalu, esireas on Svetlana Kazantseva ja Venno Austrin.
Eesti juudo meistrivõistlustel medali saanud sportlased. Pildil seisavad (vasakult) Tanner Saar, Regiina Kappet, Kristel Naelso ja Pille-Riin Lahesalu, esireas on Svetlana Kazantseva ja Venno Austrin. Foto: Erakogu

Viljandimaa judokatel oli suurepärane nädalavahetus: nad said Eesti noorte ja täiskasvanute meistrivõistlustelt kuus medalit.

Laupäeval jahtisid Tartu A. Le Coqi spordihoones tatamil Eesti meistri tiitleid A-klassi noored ning pühapäeval täiskasvanud. Viljandi spordikoolis noortele juudoõpetust jagav klubi Taifu eestvedaja Viljar Kannel loetles meie sportlaste saaki: kaks kulda, kaks hõbedat, kaks pronksi, sama palju viiendaid kohti ning võistkondlik karikas, ent paraku ka üks kipsis käsi.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles