Eesti parima noore IT-süsteemide administraatori tiitli sai teist aastat Viljandi kutseõppekeskuse vilistlane

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi kutseõppekeskuse vilistlane Joann Mõndresku ja "Noore meistri" saatejuht Sander Rebane
Viljandi kutseõppekeskuse vilistlane Joann Mõndresku ja "Noore meistri" saatejuht Sander Rebane Foto: Merily Malkus (ERR)

Suvel Viljandi kutseõppekeskuse lõpetanud Joann Mõndresku pärjati teist aastat järjest võistlusel "Noor meister" Eesti parimaks nooreks IT-süsteemide administraatoriks.

Viljandi kutseõppekeskuse direktor Tarmo Loodus kirjutab oma saadetud teates, et 5. ja 6. novembril leidis Kehtna kutsehariduskeskuses aset kutsevõistlus "Noor meister" IT-süsteemide administraatoritele ning pingsas võistluses tuli Eesti parimaks nooreks IT-süsteemide administraatoriks Viljandi kutseõppekeskuse vilistlane Joann Mõndresku, kes pälvis selle tiitli teist aastat järjest. 

​IT-spetsialistide võistlust sai vaadata 19. detsembril Eesti Televisioonis eetris olnud saates "Noor meister".

"Noor meister 2020" Joann Mõndresku lõpetas sel suvel Viljandi kutseõppekeskuse ja õpib praegu Taltechis IT-süsteemide administreerimist. "Tema puhul võime öelda, et töökus ja huvi oma eriala vastu loovad talle tulevikku," ütles tema õpetaja Priit Paap. "Sellised tulemused on võimalikud paljudel, kui tulete Vana-Võitu IT-erialale õppima. Kuil teil on sügav huvi arvutimaailma vastu, siis tulevad ka tulemused. Tingimused ja õpetajad on meil väga head," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles