Waldorfi kooli uus juht Angela Aru: siin kasvavad inimesed, kes julgevad olla oma elutee loojad

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Waldorfi kooli uus juht Angela Aru ootab kooliperre lapsi juurde. Samas rõhutab ta, et kooli tuleku juures on oluline vanemate huvi Waldorfi pedagoogika põhimõtete vastu.
Waldorfi kooli uus juht Angela Aru ootab kooliperre lapsi juurde. Samas rõhutab ta, et kooli tuleku juures on oluline vanemate huvi Waldorfi pedagoogika põhimõtete vastu. Foto: Elmo Riig

Uue aasta esimesel päeval alustab Viljandi Vabas Waldorfkoolis tegevjuhina tööd Angela Aru, kes töötas varem Viljandimaa turismiinfokeskuse juhina. Ta soovib, et kool oleks avatum, ning kavatseb kooliperet liita inimeste kuulamisega.

Olete pikka aega töötanud turismisektoris. Millest selline valik ja muutus teie ellu tuli?

Püüdsin oma eelmises töös ettevõtjaid ühendada, et Viljandimaa oleks nähtavam. Töötasin turismisektoris 25 aastat. Nautisin seda väga, aga tundsin juba tükk aega, et vajan uusi väljakutseid. Mul ei olnud enam turismile midagi uut anda. Ma natuke usun, et allume mingile kõrgemale juhtimisele, sest mõte vaadata Waldorfi kooli poole tekkis juba aasta tagasi. Sügisel tuli tegevjuhi konkurss, paari tuttava soovitusel otsustasin kandideerida. Täna näen, et Viljandist ongi saamas mu kunagine turismiunistuste linn korrastatud keskuse, ägeda mõisahoone ja loodetavasti varsti kerkiva spaga. See oli hästi hea koht turismisektorist lahkumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles