Viljandi ilutulestikku ei korralda esimest korda Viljandi firma

Margus Haav
, reporter
Copy
Kui tavaliselt on ilutulestikku Viljandis aastavahetusel lastud Centrumi ja Uku keskuse juurest, siis nüüd tehakse seda Vabaduse platsi lähedal ning esimest korda ei ole laskja Viljandi firma.
Kui tavaliselt on ilutulestikku Viljandis aastavahetusel lastud Centrumi ja Uku keskuse juurest, siis nüüd tehakse seda Vabaduse platsi lähedal ning esimest korda ei ole laskja Viljandi firma. Foto: Marko Saarm

Esimest korda korraldas Viljandi linnavalitsus konkursi, et leida ilutulestikufirma, kes võtaks enda peale aastavahetuse saluudi. Kahe kohaliku firma ees jäi sõelale Lääne-Virumaal tegutsev osaühing Pyrocom. Terviseametilt ei olnud Sakala trükkimineku ajaks veel Viljandis ilutulestiku korraldamiseks luba saadud.

Ilutulestikuetendusi ja pürotehnikateenuseid pakkuv Pyrocom kuulus Soome kontserni Suomen Ilotulitus Oy, Eestis alustas ta tegevust 2018. aastal ning on nüüdseks tütarfirmast saanud iseseisvaks ettevõtteks.

Maal taevasse

Ettevõtte turundus- ja müügijuht Anneli Uueküla kinnitas, et Viljandis püütakse aastavahetusel taevasse luua efektne vaatemäng ja pakkuda meeldejäävat elamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles