Oraste pealt sügisest saaki ennustada on veel vara

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjadi-Jüri talus algab talinisu koristusaeg peremees Aivar Kundla sõnul augusti algul. 850 hektarist põllumaast on tänavu talivilja all 238. Talinisu kasvab 208 ja taliraps 30 hektaril.
Arjadi-Jüri talus algab talinisu koristusaeg peremees Aivar Kundla sõnul augusti algul. 850 hektarist põllumaast on tänavu talivilja all 238. Talinisu kasvab 208 ja taliraps 30 hektaril. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Ehkki detsember oli soe ja nii sajune, et Viljandis aastate jooksul kujunenud sajunorm sai täidetud kahekordselt, ei ole teraviljakasvatajatel põhjust põldude pärast väga suurt muret tunda.

«Vesi on liiga teinud vaid mõnes madalamas kohas, kus see on pikemaks ajaks põllule jäänud,» rääkis talivilja seisukorrast Eesti maaviljeluse instituudi teadur, Saarepeedi valla Auksi-Kooli talu peremees Ando Adamson.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles