Kehva toidupaki kogemuse tõttu andis kool koju suundunud õpilastele kaasa maiustustekoti

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kui Kesklinna kooli lapsed said distantsõppe nädalaks koju kaasa paki komme ja šokolaadi, siis Paalalinna ja Jakobsoni kooli õpilaste toidupakk oli mitmekesisem.
Kui Kesklinna kooli lapsed said distantsõppe nädalaks koju kaasa paki komme ja šokolaadi, siis Paalalinna ja Jakobsoni kooli õpilaste toidupakk oli mitmekesisem. Foto: Marko Saarm

Läinud reedel distantsõppele suundunud Viljandi põhikoolide õpilastele jagati kaasa toidupakke. Kesklinna kooli toidupakk koosnes šokolaadist, samas kui kahe teise põhikooli õpilased said maiustuse kõrval toekamat toitu.

Kesklinna kooli direktori ­Aavo Soopa sõnul oli pakk mõeldud veidi ka jõulupakina. Lisaks suunas valikut šokolaadi ja kommide poole asjaolu, et eelmine kord, kui distantsõppele saadeti seitsmes klass, jagati samuti toidupakke, kuid nendega ei läinud hästi.

«Ausalt öeldes oli meil suuri raskusi nende pakkide jagamisega. Siis osa ei viinudki neid koju, vaid kallas kooli ümber maha ja mängis niisama nendega,» lausus koolijuht. Nii leidis kool tema sõnul, et niisugune pakivorm on parem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles