Jõulueelse heategija valikud: tee kink, anneta või mine vabatahtlikuks

Alice Lokk
, reporter
Copy
Möödunud nädalavahetusel kogus Toidupank üle Eesti annetusi. Pildil mullu annetuste kogumine Uku keskuses, kus tegutses vabatahtlik Anu Tokman koos tütrega.
Möödunud nädalavahetusel kogus Toidupank üle Eesti annetusi. Pildil mullu annetuste kogumine Uku keskuses, kus tegutses vabatahtlik Anu Tokman koos tütrega. Foto: Elmo Riig

Jõuludeni pole enam palju jäänud ning nagu sel ajal ikka, soovivad inimesed rohkem head teha. Kuigi kampaaniad abivajajate aitamiseks on väga populaarsed ning nii rahalisi annetusi kui muud abi saadakse rohkelt, ei ole võimalik head kunagi liiga palju teha. Sellel, kes soovib jõulude ajal teisi abistada, on suur valik: toetada saab peresid, lapsi ja loomi.

Lähemal uurimisel selgub, et mõned kampaaniad, mille käigus saab lastele jõulukingid osta, lõpevad väga kiirelt. Viljandi kahes Maxima poes seisvalt inglipuult korjasid heategijad laste jõulusoovid ära kolme päevaga. Ka JCI Jõulupuu projekt, mis kogub igal aastal kokku laste kingisoovid, leidis heategijad väga kiirelt. Kodulehe andmetel on kõigis seitsmes linnas soovid juba täidetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles