Politseinikud käisid paarutajaid manitsemas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Esimeste külmakraadide saabumise järel võib parklates märgata rehvijälgi, mis viitavad sellele, et mõned autojuhid on öösel lustimas käinud.
Esimeste külmakraadide saabumise järel võib parklates märgata rehvijälgi, mis viitavad sellele, et mõned autojuhid on öösel lustimas käinud. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eelmisel nädalal maha sadanud õhuke lumekirme ja kohati libedaks muutunud teed meelitasid autodega noorukeid Viljandis parklatesse, kus oleks mõnus driftida ja sõõrikuid asfaldile joonistada.

"Politseinikud vestlesid noortega, fikseerisid isikute ringi ning selgitasid, kus ja kuidas üürikesest lumest ohutult rõõmu tunda," ütles Viljandi politseijaoskonna patrulltalituse juht Silver Simuste. "Noored näisid korrakaitsjaid mõistvat ning möödunud nädalavahetusel ükski lumelembene roolikeeraja politseile teadaolevalt seadusega pahuksisse ei läinud.”

Parklates paarutajatega on juba varem hädas olnud Viljandi kaubanduskeskused, Uku keskus teatas paar nädalat tagasi, et suleb oma parkla öiseks ajaks, Maksimarket tegi seda juba varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles