Maanteeameti tänu pälvisid V.Õ.M.M. ja kaks koolitajat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
V.Õ.M.M-il osalejate üks ülesanne oli Viljandi lossimägedes õhupüssist märki lasta.
V.Õ.M.M-il osalejate üks ülesanne oli Viljandi lossimägedes õhupüssist märki lasta. Foto: Elmo Riig

Maanteeamet tunnustas üht Viljandi ettevõtmist ja kaht koolitajat liiklusohutuse auhinnaga. Kokku andis amet seitsmes kategoorias välja 31 auhinda.

Lääne regiooni liiklusohutuse auhind läks Viljandis tänavu sügisel esimest korda korraldatud seiklusmängule V.Õ.M.M. Selle eestvedajaks olid siinsed abipolitseinikud eesotsas oma juhi Aivar Paasiga ning tublisti aitasid kaasa kutselised politseinikud eesotsas siinse jaoskonna juhi Margus Sassiga.

V.Õ.M.M. on lahti seletatult Viljandi õhtune maastikumäng. Mängima pääses 15 kuueliikmelist politseinike võistkonda ning võistlejatel kulus üle viie tunni, et kõigisse 15 kontrollpunkti jõuda ja seal ülesandeid lahendada. Võitis see, kes suutis täpsemini õhupüssist tulistada, nukku elustada, puldiga autot juhtida, emotikonidest Ugala lavastuste pealkirju tuletada, puslet kokku panna, röövlite autost ebaseaduslikke esemeid ja Sakala paberlehest vigu leida ning veel suurt hulka ülesandeid lahendada.

Aasta liiklusohutuse koolitaja autasu said Viljandimaalt Tartu Kiirabi esmaabikoolitaja Sirje Laidma ja Viljandi Avatud Noortetoa noorsootöö projektijuht Rita Pomber.

Maanteeamet tunnustab igal aastal liiklusohutuse auhinnaga oma parimaid partnereid, et väärtustada neid, kes on isikliku eeskuju ning tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud liiklushariduse korraldamise või liiklusohutuse arendamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles