TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipall. Eesti A-klassi noormeeste käsipalli meistrivõistluste esimeses ringis sai Viljandi spordikool viis võitu ja kaks kaotust ning hoiab turniiritabelis teist kohta.

Juudo. Eesti A-klassi meistrivõistlustel sai klubi Taifu liige Regiina Kappet kuldmedali, Tanner Saar ja Kristel Naelso olid teised ning Venno Austrin ja Pille-Riin Lahesalu kolmandad.

Maadlus. Kohtla-Järvel peetud noorte seeriavõistluse «Nublust Nabiks» esimesel etapil võitsid esikoha Kevin Ervald, Kuldar Asu ja Ringo Saar.

Võrkpall. Viljandimaa naiste meistrivõistluste põhiturniiri teise ringi järel jätkab liidrina Suure-Jaani, teiseks kerkis Tarvastu.
Naiskond Viljandi Metall teenis Eesti meistrivõistlustel 3:0 võidu Audentese SG / Noortekoondis üle.

Sõudmine. Tallinnas peetud sisesõudmise rahvusvahelistel võistlustel «Alfa 2012» pälvisid Krete Koovit ja Erli Mat B-klassi tütarlaste seas kaksikvõidu. Kaspar Taimsoo oli meeste konkurentsis kuues.

Kergejõustik. Eesti noorte sisemeistrivõistlustel teenis Jander Heil B-klassi kuulitõukes kuldmedali, Magnus Kase oli A-klassi 800 ja 2000 meetri jooksus kolmas ning kuulitõukes tuli Toomas Vokk samuti kolmandaks.

Lauatennis. Eesti juunioride võistkondlikel lauatennise meistrivõistlustel teenis Viljandi spordikooli esindus hõbemedali, Suure-Jaani Lehola oli viies.

Saalihoki. Viljandi Metalli meeskond alistas pühapäeval Eesti meistrivõistluste teise liiga kohtumises 4:3 Valga Välgu.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval peetud maakonna meistrivõistlustel lõppesid kohtumised järgmiselt: Männimäe Külalistemaja ja Kord Nädalas / EE SK — 101:72, Abja/Nuia ja Spordikool — 80:64, AP Mets ja Suure-Jaani — 80:76, Abja/Nuia ja Anttila — 74:80, Spordikool ja Pärsti — 93:48, Paistu ja Tarvastu / Viiratsi LT — 62:63 ning Kultuuriakadeemia ja Kärstna — 57:98.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles