Kaks suurt tuuri jäävad ära. Terminaator ja Shanon tühistasid kõik kontserdid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Täna Viljandis esinema pidanud Terminaator pärimusmuusika aita ei tule.
Täna Viljandis esinema pidanud Terminaator pärimusmuusika aita ei tule. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Koroonapiirangute tõttu pidid ansamblid Terminaator ja Shanon enne täna algama pidanud kontsertturneed tühistama Harjumaale kavandatud esinemised ning mõni tund enne Terminaatori Viljandi kontserdi algust otsustasid bändid ja korraldajad kogu turnee ära jätta.

Pärimusmuusika aidas pidi teisipäeval kell 19 saama avapaugu ansambli Terminaatori uue plaadi "Maailm vs Lilian" esitluskontsert, kuid hommikuks oli umbes 300 piletist leidnud omaniku paarkümmend.

Samal ajal pidi Lääne-Virumaalt Haljalast alguse saama ansambli Shanon turnee ja selle viimane kontsert oli kavandatud 20. detsembriks Viljandisse.

Mõlema turnee korraldaja Romeo Savinski nentis teisipäeva hommikul, et kõik mõlema bändi väljakuulutatud kontserdid jäävad ära. Tema sõnul ei osta inimesed koroonaohu tõttu pileteid ja praegusel ohtlikul ajal pole mõtet minna mööda Eestit tuuritama.

"Olukord ongi kriitiline" nentis Savinski. "Kui me oktoobris ettevõtmist korraldama hakkasime, lootsime, et olukord rahuneb detsembriks, aga läks vastupidi."

Kui Viljandis oleks kontserdi korraldamine olnud kehtivate reeglite järgi võimalik, siis Harjumaale kehtestatud piirangud välistasid kõik kontserdid. Nii langetasid korraldajad ja bändid teisipäeva hommikul otsuse, et kõik detsembri esinemised tühistatakse ning Piletilevi ostab müüdud pääsmed tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles