Tühja tankla omaniku pakkumine pani vallavolikogu naerma (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kõpu tankla on tühjalt seisnud rohkem kui kolm aastat. Vallavõim nõuab, et tankla omanik maksaks võla ja avaks jaama või loobuks krundist.
Kõpu tankla on tühjalt seisnud rohkem kui kolm aastat. Vallavõim nõuab, et tankla omanik maksaks võla ja avaks jaama või loobuks krundist. Foto: Marko Saarm

Kui Põhja-Sakala vallavanem oli volikogu liikmetele ette lugenud aastaid suletuna seisnud Kõpu tankla omaniku ettepanekud valla ja ettevõtte vahelise lepingu jätkamiseks, puhkes volikogu saalis naer.

«Me päris idioodid ka ei ole,» hindas volikogu liige Arnold Pastak osaühingu GunBirdy kolme ettepanekut, pidades neid sulaselgeks absurdiks.

Kõpu tankla on tarbijale kasutuna seisnud vähemalt kolm aastat ning maatüki hoonestusõigusega 2006. aastal endale saanud ettevõte pole sel ajal tasunud ka lepingus ettenähtud 1300 euro suurust aastamaksu. Kui vallavõim pani lauale ähvarduse hoonestusõiguse lepingu lõpetamise kohta, tegi ettevõte pakkumise, et aastatasu tuleks alandada 1 eurole, kusjuures vald võiks territooriumi eest hoolitsemise võtta oma ülesandeks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles