Neli linna peomaja ei pidanud kinni öistest piirangutest

Eget Velleste
, reporter
Copy
21. ja 28. novembril sai politsei kaks väljakutset Viljandi meelelahutusasutustesse, kus pärast lubatud kellaaega jätkus pidu. Korrakaitsjad lõpetasid pillerkaari ja edastasid info linnavalitsusele.
21. ja 28. novembril sai politsei kaks väljakutset Viljandi meelelahutusasutustesse, kus pärast lubatud kellaaega jätkus pidu. Korrakaitsjad lõpetasid pillerkaari ja edastasid info linnavalitsusele. Foto: Elmo Riig

Viljandi politsei on viimasel kahel nädalavahetusel saanud teateid, et valitsuse korraldustest hoolimata ei ole mitmes asutuses kinni peetud öisest joomise ja pidude korraldamise piirangust.

Politsei ja linnavalitsus ei avalikusta, milliste lõbustusasutustega on tegemist, kuid viimane kinnitab, et rikkujatega on räägitud ja neile tehtud hoiatus. Detailsemat infot linnavalitsus ei avalda, sest asutused lubasid end edaspidi parandada.

Lõuna prefektuuri Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill ütles, et kõigil neljal väljakutsel tuvastati, et inimesed olid kogunenud avalikku peopaika pärast lubatud kellaaega ning seal tarvitati alkoholi. Selle kohta edastati info linnavalitsusele ja terviseametile, sest politseil pole õigust korralduste rikkujaid ise trahvida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles