Pakiautomaadid hakkavad maale jõudma

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Oktoobri algul paigaldas Võhmasse Meie poe juurde pakiautomaadi Smartpost. See on Võhmas esimene pakiautomaat, varsti paneb sinna oma automaadi ka Omniva.
Oktoobri algul paigaldas Võhmasse Meie poe juurde pakiautomaadi Smartpost. See on Võhmas esimene pakiautomaat, varsti paneb sinna oma automaadi ka Omniva. Foto: Kenno Soo

Viljandimaa vallad on teinud pingutusi, et Omniva ja teised ettevõtted pakiautomaate suurematesse asulatesse paigaldaksid. Äsja avas Omniva automaadi Abja Konsumi juures, lähiajal paigaldab ta selle Võhmasse ja Kolga-Jaani. Hiljuti avas Võhmas pakiautomaadi Smartpost.

Viljandi, Põhja-Sakala ja Mulgi valla juhid ütlesid, et pakiautomaatide tulekule eelnes pikk töö, kohtumised ja kirjavahetused. Esimese sammu astusid kõikjal vallad.

Pikk ponnistus

Mulgi vallavanem Imre Jugomäe rääkis, et oli mullu ühendust võtnud DPD ja Omnivaga. «DPD asus kohe tegutsema ning juba kuu aja pärast oli automaat Abja poe juures püsti, aga Omnivaga läks pikemalt ja raskemalt. Aasta jooksul vahetasime palju kirju, avaldasime arvamust, et Abja-Paluoja vajab seda automaati väga, aga esialgu ei tahtnud see kuidagi tulla. Lõpp läks juba ootamatult kiiresti,» jutustas Jugomäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles