Aasta sportlase valimine käib tänavu teisiti

Priscilla Õmblus
Copy
Aasta parima sportlase kandidaatide seas on ka Eesti paarisaerulise neljapaadi meeskond, mille koosseisus on Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Jüri-Mikk Udami kõrval Viljandi sõudeklubi liige Kaspar Taimsoo (esiplaanil).
Aasta parima sportlase kandidaatide seas on ka Eesti paarisaerulise neljapaadi meeskond, mille koosseisus on Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Jüri-Mikk Udami kõrval Viljandi sõudeklubi liige Kaspar Taimsoo (esiplaanil). Foto: Elmo Riig

Eilsest algas Eesti olümpiakomitee eestvedamisel «Aasta sportlase» rahvahääletus, mis on tänavuse keeruka olukorra tõttu harilikust erinev. Tänavu ei valita eraldi aasta nais- ja meessportlast ning võistkonda, vaid üksnes aasta sportlane.

Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles nentis, et ebatavaline aasta nõuab tavapärasest erinevaid lahendusi. «On olnud tiitlivõistlustevaene aasta ning selleks, et tagada «Aasta sportlane 2020» aunimetusele ja Kristjanile vääriline konkurents, otsustati tavapärase kolme asemel pärjata üks aasta sportlane, kelleks võib olla nii individuaalsportlane kui ka tiim.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles