Musta reede eel loodavad kaubanduskeskused inimeste mõistlikkusele

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Teisipäevast on maski kandmine vabariigi valitsuse korraldusega avalikes ruumides kohustuslik. Viljandi kaubanduskeskused loodavad inimeste mõistlikkusele ja tunglemist ei ennusta. Pildil Uku keskuse fuajee.
Teisipäevast on maski kandmine vabariigi valitsuse korraldusega avalikes ruumides kohustuslik. Viljandi kaubanduskeskused loodavad inimeste mõistlikkusele ja tunglemist ei ennusta. Pildil Uku keskuse fuajee. Foto: Elmo Riig

Novembri viimase nädalavahetuse eel on tavaks suurte allahindlustega tähistada ostupüha, mida kutsutakse mustaks reedeks. Eelmistel aastatel Viljandissegi tunglemist toonud päev on tänavu suuresti veebi kolinud ning poodides suurt rüsinat oodata pole. Terviseamet peab selliseid kampaaniaid praegu siiski vastutustundetuks.

Viljandi Uku keskuse juhataja Kristel Miilen kinnitas, et sel aastal musta reede kampaaniat tavapärases mahus keskuses ei korraldata. See on juhataja kinnitusel poodides hajutatud mitme päeva peale, lisaks on kaasatud keskuses asuvate äride e-poed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles