Kaks kodust konkurenti soovivad Viljandis ilutuld teha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tavapäraselt on Viljandis uut aastat ilutulestikuga tervitatud Centrumi ja Uku keskuse vahel ning ilutule on taevasse lasknud Arnika pürotehnikud.
Tavapäraselt on Viljandis uut aastat ilutulestikuga tervitatud Centrumi ja Uku keskuse vahel ning ilutule on taevasse lasknud Arnika pürotehnikud. Foto: Marko Saarm

Juba eelmise sajandi lõpust on Viljandis aastavahetuse ilutulestikku korraldanud Arnika ilutulestikukeskus, kuid sel aastal küsib tema kodune konkurent Hansa Ilutulestikud linnajuhtidelt raha ja luba, et ise saluut korraldada. Praegu pole aga lõpuni kindel, kas tänavu üldse saab uut aastat värvilise taevaga tervitada.

«Tegelikult pole me viimased viis aastat linnalt seda küsinud, sest varem pole meie palvele vastatud,» lausus ettevõtte Hansa Ilutulestikud juht Kalle Tüür. Nüüd tegi Tüür linnajuhtidele saadetud kirjas ettepaneku, et uue aasta tuleku puhul võiks ilutulestiku korraldada Vabaduse platsil, sest pärast uueks ehitamist olevat see Eestis üks paremaid paiku, kus seda võiks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles