Ööpäevaga tuvastati seni suurim arv nakatunuid. Viljandimaale lisandus neli koroonapositiivset

Sakala
Copy
Terviseamet annab teada, et ööpäevaga tuvastati 415 inimesel koroonaviirusesse nakatumine.
Terviseamet annab teada, et ööpäevaga tuvastati 415 inimesel koroonaviirusesse nakatumine. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Terviseameti andmetel tehti viimase ööpäevaga 5645 koroonaviiruse proovi, millest positiivsed olid 415 ehk 7,4 protsenti koguarvust. See on Eestis seni suurim päevane nakatunute arv. Viljandimaal sai positiivse tulemuse neli inimest.

Üks meie maakonna nakatunutest sai viiruse pereliikmelt. Ülejäänud lõuna regiooni laekunud nakatunute asjaolud on täpsustamisel.

Rahvastikuregistri andmetel laekus ööpäevaga enim uusi positiivseid proove, 233, Harjumaale. Ida-Virumaale lisandus 101 ning Tartumaale 32 viirusekandjat. Lääne-Virumaale tuli juurde kuus ning Põlva- ja Raplamaale viis nakatunut. Peale Viljandimaa sai neli positiivset juurde Lääne-, Pärnu- ja Võrumaa ning Jõgevamaale lisandus kolm nakatunut. Saare- ja Valgamaale tuli juurde kaks ning Järvamaale üks viirusekandja. Üheksa positiivse proovi andnul polnud rahvastikuregistris elukohta märgitud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 305,95 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud proovide koguarvust 5,5 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles