Maskinõue ajas enne kohustust kliendid pahaseks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kuigi enne kevadist eriolukorda avasid Lenna Põder (vasakul) ja Maarika Tamme Tallinna tänaval kaupluse, on taaskasutatavate riiete müük jäänud endiselt lõviosas internetti.
Kuigi enne kevadist eriolukorda avasid Lenna Põder (vasakul) ja Maarika Tamme Tallinna tänaval kaupluse, on taaskasutatavate riiete müük jäänud endiselt lõviosas internetti. Foto: Elmo Riig

Kohe, kui koroonasse nakatunute arv hakkas suurenema, kahanes müük taaskasutuspoodides. Inimeste ostlemissoov pole siiski kadunud ja nii on paljud teise ringi poed rohkem aega pühendanud ­e-kaubandusele või seadnud uksele uued ostlemisreeglid.

«Koroona pani meil ühe kaupluse kinni. Selle, kus põhiliselt riietega tegelesime,» lausus taaskasutuskeskuse Sahtel pidaja Eve Kavak. Teine kauplus jäi aga püsima ja see skoorib Kavaku sõnul praegu retrolainel, sest pärast kevadist eriolukorda tabas eestlasi vanade nõude hullus. «Praegu toimuv on muidugi jälle külastamist mõjutanud ja nädala sees on rahvast vähem, samas laupäevad on meil alati väga rahvarohked ja käiakse kogu Eestist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles