Prantslanna tuli koroonat trotsides Viljandisse vabatahtlikuks

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Prantsusmaalt tulnud vabatahtlik Clara Bonnin soovib teha Viljandi avatud noortetoas käivate noortega käsitööd ja anda neile salsatunde. Eestis on ta kümme kuud. Pilt on tehtud eelmisel nädalal, kui noortetuba oli veel avatud ja seal võis viibida maskis.
Prantsusmaalt tulnud vabatahtlik Clara Bonnin soovib teha Viljandi avatud noortetoas käivate noortega käsitööd ja anda neile salsatunde. Eestis on ta kümme kuud. Pilt on tehtud eelmisel nädalal, kui noortetuba oli veel avatud ja seal võis viibida maskis. Foto: Marko Saarm

Hoolimata ülemaailmsest koroonakriisist otsustas 25-aastane prantslanna Clara Bonnin tulla novembri alguses Viljandi avatud noortetuppa kümneks kuuks vabatahtlikuks. Ta plaanib siin õppida eesti keelt, anda salsatunde ja saada kogemusi, kuidas olla rahvusvahelise noorsootöö koordinaator.

Kuigi praegu on avatud noortetuba nagu mitmed teised huvitegevusega seotud kohad koroonapiirangute tõttu kinni, kasutatakse keskuse juhi Ege Enoki sõnul seda aega selleks, et maja värskendada. «Eile värvisime, täna sorteerime lauamänge ja vildikaid, samal ajal proovime oma tegevustest noortele märku anda sotsiaalmeedia kaudu,» rääkis Enok. «Et me praegu noortega vahetult kokku ei saa, soovis Clara ühismeedia kanalite kaudu oma riiki tutvustada. Ega olegi väga lihtne välja mõelda, mida teha, sest kogu huvitegevus on distantsil.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles