Viljandimaale lisandus viis nakatunut

Sakala
Copy
Ööpäevaga analüüsiti viis viljandimaalaste positiivset koroonaproovi. Muuseas on tänasest maski kandmine avalikus ruumis kohustuslik.
Ööpäevaga analüüsiti viis viljandimaalaste positiivset koroonaproovi. Muuseas on tänasest maski kandmine avalikus ruumis kohustuslik. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4090 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid oli 204. Viljandimaale lisandus ööpäevaga viis nakatunut.

Viljandimaale lisandunud kolm nakatunut said viiruse pereliikmelt, kahe nakkusallikas on täpsustamisel.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid proove Harjumaale – 126. Ida-Virumaale tuli juurde 31 ning Tartumaale 15 nakatunut. Peale Viljandimaa sai viis viirusekandjat juurde Pärnumaa ning Läänemaale lisandus neid neli. Jõgeva-, Rapla-, Valga- ja Põlvamaale tuli juurde kaks nakatunut. Järva-, Võru-, Saare- ja Hiiumaale lisandus üks viirusekandja. Kuuel positiivse proovi andnul polnud rahvastikuregistris elukohta märgitud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 284,13 ning esmaste positiivsete proovide osakaal tehtud proovide koguarvust on 5,2 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles