Stefani uues muusikavideos näeb pandat

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Stefani uus muusikavideo kujutab endast joonisfilmi.
Stefani uus muusikavideo kujutab endast joonisfilmi. Foto: Marko Saarm

Viljandist pärit lauljal Stefanil ilmus sel reedel singel koos muusikavideoga, milles võib näha multifilmitegelasena pandakaru.

Varsti juba kaks aastat Stefanil sahtlis seisnud lugu "Let Me Know" on Gevin Niglase, Karl Killingu, produtsent Raul Ojamaa ja Soome miksija Arttu Peljo abiga ametlikuks singliks saanud. Ta on seda paaril korral ka kontsertidel esitanud ning fännide tagasiside on üks suur põhjus, miks ta just sellest loost otsustas oma järgmise singli teha. Lõplik ajend oli siiski hetkeolukord maailmas ja sõnum, mida lugu kannab. Stefani sõnul räägib see koroonast, elust üldse ja ka Armeenias toimuvast sõjast, mille lõppu ta väga ootab. Sellele on vihjeid ka videos.

Video idee autor on Stefani sõnul Aarto Hiiemäe pseudonüümiga John Twist. Tema tegi video ka Stefani eelmisele loole "We'll be fine". "Ta otsustas, et teeb level-up'i. Esimeses versioonis oli 2D aga nüüd on juba täitsa nagu multikas," rääkis Stefan. "On veel huvitavaid koostöövõimalusi, mis on töös ja millest ei saa veel rääkida. Aga ütlen, et tuleb suur."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles