Politsei palub abi tagaotsitava leidmiseks

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Margus Tops
Margus Tops Foto: Politsei

Viljandi politseinikud paluvad abi kriminaalhooldusnõuete täitmisest hoiduva Margus Topsi leidmiseks.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keiski sõnul on 1991. aastal sündinud Margus Tops eelmisel aastal süüdi mõistetud mitmes kuriteos, mille hulka kuuluvad kehaline väärkohtlemine, ähvardamine, sissetungimisega toime pandud rühmavargus, dokumendi võltsimine ja muudki.

"Mehe asukoha tuvastamisega tegelevad kohalikud korrakaitsjad, kuid politseitöö kõrval on tea leidmiseks väga olulised ka vihjed kodanikelt, kes võivad tagaotsitavat liikumas näha või teavad midagi tema võimalike viibimispaikade kohta," lisas Keisk.

Ta rääkis, et meest on sel nädalal nähtud ringi liikumas või end varjamas Viljandimaa eri paigus, paraku pole politseinikel teda veel õnnestunud tabada. "Korrakaitsjad on kontrollinud erinevaid paiku ja isikuid Viljandimaal, kus ja kelle juures mees end varjata võiks, kuid seni tema asukohta veel tuvastada ei ole õnnestunud. Järjepidevad kontrollreidid jätkuvad, kuniks tagaotsitav on leitud," lisas Ragne Keisk.

Ta toonitas, et kuna tagaotsitav on süüdi mõistetud vägivallakuritegudes, võib ta olla ettearvamatu ning politsei palub temaga ise mitte suhtlusesse astuda.

Kõigil inimestel, kellel on infot või vihjeid Margus Topsi kohta või kes on teda kuskil liikumas näinud, palub politsei sellest teatada numbril 112 või 5872 1905. Politsei tagab helistaja anonüümsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles