Tarvastu gümnaasium suundus viiruse tõttu koduõppele

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Tarvastu gümnaasium on tänasest eneseisolatsioonis ning õpe käib veebi teel. Esialgu kestav eneseisolatsioon esmaspäevani, kuid see võib pikeneda.
Tarvastu gümnaasium on tänasest eneseisolatsioonis ning õpe käib veebi teel. Esialgu kestav eneseisolatsioon esmaspäevani, kuid see võib pikeneda. Foto: Marko Saarm

Tänasest saadeti koroonaviiruse tõttu koduõppele kogu Tarvastu gümnaasium. Kooli direktor nakatunute arvu ei avaldanud, kuid ütles, et kogu kooli eneseisolatsiooni saatmise taga on fakt, et maakoolis on palju ristsuhtlemist.

Neljapäeval, 19. novembril ilmus Tarvastu gümnaasiumi veebilehele teade, et reedest esmaspäevani on kõik selle kooli õpilased ja õpetajad eneseisolatsioonis. Samuti on seal kirjas, et eneseisolatsiooni aeg võib pikeneda ja kui terviseametilt tulevad uued korraldused, antakse sellest teada.

Direktor Ene Savi koolis olevaid nakatumisi kommenteerida ei soovinud, kuid ütles, et kool talitab nii, nagu terviseamet on neil palunud teha. "Kui terviseamet palub seda teha, siis me teeme seda ja vaatame, mis elu edasi toob."

Kui Viljandis on nakkuse ilmnemise korral saadetud koju kindlaid klasse või õpperühmi, siis Tarvastus saadeti terve kool. "Me oleme maakool ja oleme bussidega sõitjad ning meil on palju ristsuhtlemist," selgitas direktor.

Ta kinnitas, et õppetöö veebis toimib hästi ning kõik korraldused on õpilastele ja õpetajatele antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles