Viljandi avatud noortetoa töötajal ei avastatud koroonaviirust

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Viljandi avatud noortetoa töötajal pole koroonaviirust, keskuse töö jätkub tavapäraselt ning töötajad kannavad ruumis maske. Sama võimalus on kõigil noortel, kes seal käivad.
Viljandi avatud noortetoa töötajal pole koroonaviirust, keskuse töö jätkub tavapäraselt ning töötajad kannavad ruumis maske. Sama võimalus on kõigil noortel, kes seal käivad. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval selgus, et eelmisel neljapäeval Viljandi avatud noortetoas käinud koroonapositiivne isik ei nakatanud keskuse töötajat ning keskus jätkab tööd tavapäraselt.

Viljandi avatud noortetuba andis selle nädala esmaspäeval sotsiaalmeedia vahendusel teada, et eelmisel neljapäeval, 12. novembril oli noortekeskuses käinud isik, kellelt võetud koroonaproov osutus positiivseks. Samas sai noortetuba selle info Viljandi haridus- ja kultuuriametilt alles esmaspäeva pärastlõunal. Amet oli omakorda saanud info terviseametilt.

Eelmisel neljapäeval lastele avatud alal valves olnud noortetoa juhataja Ege Enok, kes puutus sel päeval noortega kokku ning pesi ka nende tasse, suundus seepeale koos hiljaaegu keskusse saabunud välismaa vabatahtlikuga, kellega ta esmaspäeval lähedalt kokku puutus, isolatsiooni. Täna selgus, et noortetoa juhataja proov osutus negatiivseks.

Ege Enoki sõnul arvestab Viljandi avatud noortetuba kõigi ettevaatusmeetmetega. "Meie töötajad kannavad siseruumides maske, ka noored saavad soovi korral maske kasutada, desinfitseerime kõik ruume ja ka koristaja desinfitseerib pindu," rääkis Enok. "Teeme kõik, mis saame teha viiruse tõkestamiseks."

Viljandi avatud noortetoa esmaspäevases Facebooki postituses oli kirjas, et noortekeskus ja terviseamet panevad kõigile keskuses käinud lastele ja noortele ning nende vanematele südamele, et nad jälgiksid oma tervislikku seisundit ning haigusnähtude ilmnedes jääksid kohe koju ja võtaksid ühendust perearstiga.

Viljandi avatud noortetuba jätkab tööd tavapäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles