Viljandi spordikool saatis kaks treening-rühma isolatsiooni

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Esmaspäeva jooksul diagnoositi Viljandimaal koroonaviirus viiel inimesel. Nakatunud spordikooli treeneri kaks treeningrühma lähevad isolatsiooni.
Esmaspäeva jooksul diagnoositi Viljandimaal koroonaviirus viiel inimesel. Nakatunud spordikooli treeneri kaks treeningrühma lähevad isolatsiooni. Foto: Marko Saarm

Ühel Viljandi spordikooli treeneril avastati sel nädalal koroonaviirus, mistõttu saatis spordikool terviseameti nõuandel isolatsiooni kaks treeningrühma. Teine treener läheb proovi tegema.

Spordikooli direktor Andres Kallavus sõnas, et terviseameti soovitusel saadeti kaks rühma koju eneseisolatsiooni ning terviseamet räägib teiste treeneritega. «Ka ühe teise treeneri rühma lapsed ei tule sellel nädalal halli kokku ja lapsed treenivad tema juhiste järgi kodus, sest treener läheb teeb ka igaks juhuks proovi,» ütles Kallavus.

Isolatsiooni saadetud rühmades on paarkümmend õpilast. «Neist kuni pooled on aga seotud hoopis esmaspäevase Kesklinna kooli juhtumiga ja on selgitamisel, kui paljusid inimesi see puudutab,» lausus Kallavus.

Kesklinna koolis selgus esmaspäeva hommikul, et kaks last on nakatunud ning distantsõppele saadeti üks neljas klass ja kolm seitsmendat klassi.

Koroonaviirusega nakatunud treeneri ja proovi andma mineva treeneri tunnid jäävad ära. «Teised trennid jätkuvad ning terviseamet pole neile piirangut peale pannud,» kinnitas Kallavus. «Järgneb tavaline desinfitseerimine ja võib tööd jätkata.»

Nakatunud õpetaja trennid olid Viljandis Paalalinna spordihallis, mida haldab Viljandi spordikeskus.

Esmaspäeva jooksul tuvastati laborites 186 uut nakatumisjuhtumit. Viljandimaale lisandus viis nakatunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles