Viljandi Tuleviku uueks peatreeneriks saab Jaanus Reitel

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Jaanus Reitel (vasakul) võtab peagi Sander Postilt Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna juhendamise üle. Post jätkab klubi spordidirektorina.
Jaanus Reitel (vasakul) võtab peagi Sander Postilt Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna juhendamise üle. Post jätkab klubi spordidirektorina. Foto: Viljandi JK Tulevik

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik uueks peatreeneriks saab Rwanda kõrgliigaklubist Eestisse naasnud Jaanus Reitel. Viimased kaks ja pool aastat seda ametit pidanud Sander Post jätkab klubis spordidirektori ametikohal, tehes peatreeneriga tihedat koostööd. Reitel asub ametisse käimasoleva hooaja lõppedes.

«Kui Tulevik minuga ühendust võttis ja Sander oma plaane tutvustas, ei läinud mul kaua, et pakkumine vastu võtta,» lausus viimati Rwanda kõrgliigaklubi Heroes juhendanud 36-aastane Reitel. «Kui Rwandast tuli pärast pikka liigapausi teade, et hooaeg on koroonapandeemia tõttu lõpetatud ja minu klubi esiliigasse kukutatud, oli kõik selge.»

Treenerikogemused välismaalt

​Oma eelmisest töökohast rääkides ütles Jaanus Reitel, et see ei olnud kindlasti Aafrika tippklubi, aga tase oli korralik keskmine. «Praegu mänge vaadates võib öelda, et sealne liiga on täiesti võrdne Eesti omaga. Meie tipud on nagu tipud seal, aga tagumine ots on Rwandas ühtlasem. Oma satsiga jäänuks ma ilmselt siinses liigas esineljast välja, aga teiste siinsete klubidega mängiks küll nagu võrdne võrdsega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles