Noortekeskuses viibinul tuvastati koroonaviirus

Alice Lokk
, reporter
Copy
Terviseamet palub kõikidel noortetoas viibinutel jälgida hoolikalt tervist.
Terviseamet palub kõikidel noortetoas viibinutel jälgida hoolikalt tervist. Foto: Marko Saarm

Viljandi avatud noortetuba andis teada, et eelmisel neljapäeval, 12. novembril käis noortekeskuses isik, kellelt võetud koroonaproov osutus positiivseks.

Viljandi avatud noortetoa Facebookis tehtud postituses on kirjas, et noortekeskus ja terviseamet panevad kõigile keskuses käinud lastele ja noortele ning nende vanematele südamele, et nad jälgiksid oma tervislikku seisundit ja haigusnähtude ilmnedes jääksid kohe koju ja võtaksid ühendust perearstiga.

Postituses on kirjas, et noortekeskuse pindu puhastatakse hoolikalt ning maja õhutatakse, kuid töötajad toonitavad, et kõik puhastaks hoolikalt ja tihti käsi, täidaks kõiki hügeeninõudeid, hoiaks kahemeetrist distantsi ja võimaluse korral kannaks ruumis maski.

​Noortekeskuse juhataja Ege Enok ütles, et noortekeskust hoitakse lahti tavapäraste aegade järgi. "Lähtume terviseameti soovitustest ja nad palusid, et me teavitaks avalikkust. Kohe, kui noored või lapsevanemad midagi märkavad, peaksid nad pöörduma oma perearsti poole ja olema kodus," rääkis Enok. Juhataja oli ise tol päeval noortekesuses tööl ning lubas kohe oma perearstiga ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles