Viljandimaale lisandus seitse positiivset koroonaproovi

Alice Lokk
, reporter
Copy
Viljandimaale lisandus seitse uut nakatunut. Pildil mask ja desovahend.
Viljandimaale lisandus seitse uut nakatunut. Pildil mask ja desovahend. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3508 koroonaviiruse proovi ning esmaseid positiivseid analüüsivastuseid oli 211 ehk kuus protsenti proovide koguarvust. Viljandimaale lisandus seitse uut nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid proovivastuseid, 141, Harjumaale. Ida-Virumaale lisandus uusi nakatunuid 33, Raplamaale kuus, Jõgevamaale neli, Lääne-Virumaale, Lääne-, Pärnu- ja Tartumaale kolm, Järva-, Valga- ja Saaremaale kaks ning Võrumaale üks. Ühel positiivse analüüsivastuse saanul puudus rahvastikuregistris elukoht.

Viljandimaale lisandunud seitsmest nakatunust neli said viiruse perekontakti ja üks sai selle töökontakti kaudu, kahe juhtumi nakkusallikas on teadmata. Viljandi Kesklinna koolist saadeti esmaspäeval distantsõppele kõik kolm seitsmendat klassi ja üks neljas klass, sest eelmisel nädalal käis koolis kaks last, kellel tuvastati koroonaviirus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 210,69 ning esmaste positiivsete proovitulemuste osa tehtud proovide koguarvust on 4,5 protsenti.

16. novembri hommikuse seisuga viibib haiglas 84 COVID-19 patsienti, neist juhitaval hingamisel on seitse. Koju saadeti viis inimest, üks inimene viidi üle teise haiglasse. Uusi COVID-19 haigusjuhtumeid avati kokku kuus. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud, kokku on Eestis surnud 81 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles