Taavid Meedia ehk kaks Taavit Karksi-Nuiast

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Taavi Purtsak (vasakul) ja Taavi Bergmann veavad üheskoos osaühingut Taavid Meedia.
Taavi Purtsak (vasakul) ja Taavi Bergmann veavad üheskoos osaühingut Taavid Meedia. Foto: Erakogu

Taavid Meedia on kahe Karksi-Nuiast pärit mehe ettevõte, mis tegeleb video- ja fotojäädvustustega. Nad asutasid selle paar aastat tagasi, olles ajendatud soovist tegelda millegagi, mis silma särama lööb. Nüüdseks on kahel mehel käed-jalad tööd täis ning tegevust jätkub maakonnast väljaspoolgi.

2018. aastal tulid ammused sõbrad Taavi Purtsak ja Taavi Bergmann mõttele luua ühiste hobidega tegelev ettevõte. Ajastus selleks oli hea, sest Purtsak oli äsja naasnud Austraaliast, kus oli oma seiklusi jäädvustades tehnikat ostnud, ning Bergmann samal ajal kodumaal palju pildistanud. «Tulin kodumaale tagasi ja oli vaja midagi tegema hakata. Istusime tiigi kaldal ja mõtlesime, et paneme tehnikad kokku ja loome Taavid Meedia,» rääkis Purtsak.

Ettevõtte pakutavate teenuste skaala on lai. Tellida saab eri tüüpi videoid alates pulmavideotest ja lõpetades toote- ja turundusvideotega. Samuti pakutakse fotograafiteenust. Bergmanni sõnul annab praegu põhilise leiva ürituste pildistamine ning tänavu on palju olnud omavalitsuste tellimusi, mis on ka veidi tulusamad kui eraklientidele tehtavad tööd. «Erakliendid ehmuvad kohe alguses ära, sest nad ei kujuta ette, mis see teenus võib maksta, aga vallad ja riigiasutused on väga rahul, et me konkurentidega võrreldes head hinda küsime,» selgitas Bergmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles