Osaühing Fleim näitab suunda aroomiteraapia vallas

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Piret Põlme pood Bioaroma For You pole ainult ostlemispaik, vaid seal saab ennast ka aroomiteraapia asjus harida ja kreemivalmistamist proovida.
Piret Põlme pood Bioaroma For You pole ainult ostlemispaik, vaid seal saab ennast ka aroomiteraapia asjus harida ja kreemivalmistamist proovida. Foto: Marko Saarm

Eeterlikud õlid, hüdrolaadid ja baasõlid on võitnud Piret Põlme poolehoiu ning oma tarkusi jagab ta blogis ja koolitustel. Aasta loomeettevõtte kategooria nominent osaühing Fleim on siinse kandi rahvale rohkem tuttav kaupluse Bioaroma For You järgi.

Viljandis poepidamist alustas Põlme peaaegu kolm aastat tagasi, kui juba toimiva e-poe pealt oli näha, et kliendid tahaksid tulla päris poodi tooteid vaatama ja nuusutama.

«Inimesed on meid üles leidnud ning see, kes on meie tooteid proovinud ja tundnud oma heaolu paranemist, on jäänud meie püsikliendiks ja ka oma sõpru siia toonud,» ütles Põlme, viidates sellele, et suurt reklaami ta ettevõtmisele ei teegi. «Meie poekeses käib inimesi kõikjalt Eestist ja ka väljastpoolt. Kõige kaugem klient on olnud Austraaliast, lisaks on pood populaarne lätlaste seas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles