Jäätisekohviku kõige kallim kapital on inimesed

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Silvia Takkel valmistab Paulina jäätisekohvikus käsitööjäätist.
Silvia Takkel valmistab Paulina jäätisekohvikus käsitööjäätist. Foto: Elmo Riig

Silvia Takkel, laiemalt tuntud kui Paula või nüüd juba Paulina, nagu kõlab tema Tallinna tänavas asuva kohviku nimi, kinnitas osaühinguga Totsu Taluköök Viljandis kanda kaks aastat tagasi, kui hakkas käsitööjäätist valmistama.

«Mõtetes oli plaan juba ammu, sest Eesti turg on ju täis suurtootjate jäätist ja rikkalikult importi, aga väikseid käsitööjäätise valmistajaid võib ühe käe sõrmedel üles lugeda,» lausus ta.

2018. aasta suvel leidis Takkel Viljandi vanalinnast ilusa suurte akendega kollase maja, mille alumisele korrusele parasjagu üürilist otsiti. Sellega oligi asi otsustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles